Voor bedrijven

Interieurdesign voor bedrijven

Interieur en Design ontwerpt, bouwt en installeert complete en op maat gemaakte meubelstukken voor ieder type bedrijf.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:
Ook zo kunt u zich onderscheiden van uw concurrentie! Maar bovenal is het de beste manier om te werken in een omgeving die perfect bij u past. En dat komt de resultaten alleen maar ten goede. Wij verzorgen ook het tekenen, bouwen en inrichting van complete interieurs geheel naar wens.

Voorbeelden van het bedrijfsmeubilair

• Balies in alle vormen en maten
• Tafels en stoelen
• Op maat gemaakte moderne winkelinrichting
• Complete kantoorinrichting (kasten, bureau's, laden, etc)
• Wanden
• Losse werkplekken op maat

Interieur en Design werkt hierbij regelmatig samen met diverse architecten. Dus wilt u uw bedrijfsinterieur en meubilair nog beter aan laten sluiten bij uw werkomgeving, koppel ons dan gerust aan de architect die het pand ontworpen heeft.

In overleg met de architect zullen wij een voorstel doen voor de inrichting van uw kantoor of werkruimte op maat te ontwerpen en bouwen.

Uitstekend werk aan onze keuken door Interieurdesign Ter Pierick. Hun innovatieve ontwerp heeft onze ruimte prachtig gemaximaliseerd en functionaliteit gecombineerd met een moderne esthetiek. Werkelijk uitzonderlijke service en vakmanschap.

Gerard - Enkhuizen

Interieurdesign Ter Pierick heeft onze kantoorruimte op briljante wijze getransformeerd. Hun ontwerp bracht elegantie en efficiëntie en creëerde een uitnodigende en productieve omgeving. Hun professionaliteit en aandacht voor detail waren onberispelijk.

Veerle - Amsterdam

Afspraak maken

Uw eigen interieur maatwerkproject

Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen?