Voor thuis

Meubilair voor thuis

Ieder meubelstuk dat wij maken wordt volledig gemaakt aan de hand van jouw wensen.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:
Wandkasten, Tafels en stoelen, Maatkasten, Complete keukens, Badkamermeubels, Deuren en Buitenkeukens. Interieur en Design kan elk gewenst meubel voor u maken.

Begeleiding en advies

Ook voor een compleet nieuw interieur, begeleiding bij uw verbouwing of bij een volledige renovatie zijn wij u graag van dienst. Doordat wij al bijna tien jaar actief betrokken zijn bij verbouwingen en nieuwbouw weten wij welke wegen bewandeld moeten worden. Bovendien kennen wij de kortste weg van een kale en lege woning tot een volledige inrichting.

Bij Interieur en Design kunt u terecht voor de nodige begeleiding en advies op het gebied van elektra, inrichting, meubilering en kleurkeuze.

Uitstekend werk aan onze keuken door Interieurdesign Ter Pierick. Hun innovatieve ontwerp heeft onze ruimte prachtig gemaximaliseerd en functionaliteit gecombineerd met een moderne esthetiek. Werkelijk uitzonderlijke service en vakmanschap.

Gerard - Enkhuizen

Interieurdesign Ter Pierick heeft onze kantoorruimte op briljante wijze getransformeerd. Hun ontwerp bracht elegantie en efficiëntie en creëerde een uitnodigende en productieve omgeving. Hun professionaliteit en aandacht voor detail waren onberispelijk.

Veerle - Amsterdam

Afspraak maken

Uw eigen interieur maatwerkproject

Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen?