Voor winkels en beurzen

Meubilair voor winkels

Prachtige winkel interieurs en stands met licht en glas.

Winkel interieur met de juiste look and feel
Interieur & Design verzorgt unieke winkelinrichting op maat zoals cosmetica kasten en mooi interieur voor drogisterijketens. Dit doen wij niet alleen in winkelpanden, maar denk bijvoorbeeld ook aan de inrichting in een stand, bij deelname aan een beurs. Omdat je hier met beperkte ruimte een complete uitstraling van een bedrijf moet neerzetten, is het design van zo'n stand uiterst belangrijk.

Winkels en beursstands

Wij kunnen dit van A tot Z verzorgen. Van het ontwerp van het frame, tot de bouw van het meubilair, wij verzorgen het hele totaalplaatje. Door het gebruik van diverse materialen zoals verschillende soorten hout, metaal en glas, kunnen wij op ieders wens mooi inspelen. Daarbij speelt verlichting ook een belangrijke rol, welke wij ook in het meubilair kunnen verzorgen net zoals mooi artwork en sierbestickering.

Naast het realiseren van winkelinterieur is het ook mogelijk om voor winkels en bedrijven een eigen op maat gemaakte stand te bouwen voor de beurs. Voor een decoratief presentatie meubilair op de beurs zijn er professionele oplossingen om een modulaire beursstand snel en praktisch op te bouwen.

Uitstekend werk aan onze keuken door Interieurdesign Ter Pierick. Hun innovatieve ontwerp heeft onze ruimte prachtig gemaximaliseerd en functionaliteit gecombineerd met een moderne esthetiek. Werkelijk uitzonderlijke service en vakmanschap.

Gerard - Enkhuizen

Interieurdesign Ter Pierick heeft onze kantoorruimte op briljante wijze getransformeerd. Hun ontwerp bracht elegantie en efficiëntie en creëerde een uitnodigende en productieve omgeving. Hun professionaliteit en aandacht voor detail waren onberispelijk.

Veerle - Amsterdam

Afspraak maken

Uw eigen interieur maatwerkproject

Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen?