Materialen

Materialen

Hoogwaardige materialen

De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat wij meubilair kunnen maken voor alle verschillende woonstijlen

Wij maken gebruik van verschillende hoogwaardige materialen die uitstekend te combineren zijn met glas en metaal.

Naast het gebruik van glas en metaal, werken wij met verschillende soorten hout

Massief hout
De basis van massief hout komt van verschillende bomen, zoals eiken, esdoorns en beuken. Om de prachtige kwaliteit van het hout zichtbaar te houden wordt het vaak gelakt, maar het kan ook geverfd worden.

MDF
Dit is een gepersde plaat van stof en lijm. Hier kun je ontzettend veel verschillende meubels van maken en ook hierin kan de keuze gemaakt worden tussen diverse manieren van afwerking, zoals lamineren of spuiten. In iedere gewenste kleur. Omdat het een licht materiaal is zijn de mogelijkheden zeer divers. Dit maakt het een zeer veelzijdig product.

MDF Fineer
Een prachtige combinatie van MDF en afgewerkt met massief hout. Door de vaste dikte van 19mm en de stevige maar lichte structuur zijn ook hierbij de mogelijkheden zeer uiteenlopend.

Uitstekend werk aan onze keuken door Interieurdesign Ter Pierick. Hun innovatieve ontwerp heeft onze ruimte prachtig gemaximaliseerd en functionaliteit gecombineerd met een moderne esthetiek. Werkelijk uitzonderlijke service en vakmanschap.

Gerard - Enkhuizen

Interieurdesign Ter Pierick heeft onze kantoorruimte op briljante wijze getransformeerd. Hun ontwerp bracht elegantie en efficiëntie en creëerde een uitnodigende en productieve omgeving. Hun professionaliteit en aandacht voor detail waren onberispelijk.

Veerle - Amsterdam

Afspraak maken

Uw eigen interieur maatwerkproject

Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen?